20 Ekim 2012 Cumartesi

Bitkisel yağ ve kozmetik alışverişim - Shopping the cosmetics and vegetable products

Bu aralar kozmetik ve bitkisel ürünlere takmış durumdayım. Kozmetik alışverişi yapabileceğim hem güvenli hem de uygun bir web sitesi arıyorum ama henüz bulamadım. Evde tatlı badem ve kakao yağı vardı. Bugün alışverişte birkaç tane bitkisel yağ ve kozmetik ürünü aldım. Aldığım ürünlerin faydaları ve kullanım şekillerini internetten buldum. Aralarında sizin de kullandıklarınız var mı ?

I recently have been curios about cosmetic and vegetable products. I have been looking for the safety and easy web -site for shopping cosmetics but i haven't find yet. I have sweet almond oil and cocoa oil .I have bought some vegetable oils and cosmetic products. I grasped the advantage and instructions for use of the products bought. Are there any products that you used before ?


LAVANTA YAĞI

İdrar arttırıcı ve romatizma ağrıları dindirici etkileri vardır. Baş ağrısı stres ve kas ağrıları için iyi gelir ayrıca güve ve sivrisinekleri uzaklaştırmak için kullanılır. Hassas ve yağlı ciltler için tavsiye edilir. akneleri ve vücuttaki kötü kokuları giderir. cilde sürüldüğünde ateşi düşürür. saçtaki sirkeleri gidericidir.kozmetik amaçlı esans ve banyo yağı olarak kullanılır.



Lavender oil
It has an effect of analgesic and increasing urine . It is good for headache, stress and muscle pain however it is used for sending away the moth and blackfly. It is recommended for sensitive and oily skin. cures the acne and has a deodorizing effect on human body.  it reduces fever when putting it on your skin. removes the nit from your hair. it is used for cosmotic purpose essence and as a bath oil



KULLANILIŞI:

Bir çay bardağı suya veya bir şeker parçası üzerine 3-4 damla damlatılarak alınır. ayrıca cilde masaj yapılarak kullanılır.


Instructions for use

Taking 3-4 drops into the cup of water or onto the piece of sugar also it used for massaging.



GÜL YAĞI

Ağrı kesici, keyif verici, uyutucu, öksürük kesici etkileri vardır.Kabızlık ve tansiyon düşmesinde etkilidir. Ayrıca saç uzatıcı ve besleyici etkiye sahiptir.


ROSE OIL

It has an effect of analgesic, delighting, somnific, antitussive. It is effective in reducing blood pressure and on the constipation. It has also effective as nutritious and growing hair.

KULLANILIŞI:

Haricen cilde masaj şeklinde uygulanır. Bir çay bardağı suya 10-15 damla damlatılarak gargara yapılır.


Instructions for use

It is used on the skin as an externally massage. Gargle with 10-15 drops in a tea glass of water

 BUĞDAY YAĞI - WHEAT OIL

Hücre yenileyici, selülit için; yanık yara ve diğer cilt problemlerinde kırışıklıklarda etkili olarak kullanılır. Ayrıca hassas ve yıpranmış saçlar için faydalıdır. Cilt lekeleri güneş lekeleri ve
doğum lekelerini giderir.

KULLANILIŞI:


Dahilen; günlük bir çay kaşığı kulllanılır. Haricen; Saç için friksiyon cilt için masaj şeklinde uygulanır.


ÇİLEK YAĞI - STRAWBERRY OIL

Çilek Yağının Esansının Faydaları:
* Harika bir kokuya sahip olması nedeniyle, ilk olarak iyi bir aroma terapi yağıdır.
* Vücudu kuvvetlendirir.
* Cilde tazelik ve güzellik verir.
* Cildi sıkılaştırıcı, besleyici ve gözenekleri sıkıştırıcı etkileri vardır.
* Pasta ve kek yapımında hoş kokusu ile aroma olarak kullanılır.

Çilek Yağı Nasıl Kullanılır?
Cilt güzelliği için harican masaj yağı olarak kullanılır. Cildi sıkılaştımak, beslemek, cilde canlılık ve tazelik vermek için cilt maskesi olarak kullanılır. Pasta ve keklerde koku vermesi için ilave edilir. İşte sizin için bir kaç kullanım önerisi:


 VASELINE E vitaminli nemlendirici vücut losyonu - VASELINE Moistiniser body lotion with E Vitamin



BERGAMUT ESANSI - BERGAMOT ESSENCE

Stres ve yorgunluğu giderici ve bağışıklık sistemin! kuvvetlendiricidir. Egzama tedavisinde de kullanılır. İştah arttırıcı ve safra söktürücü etkisi vardır. Ayrıca çayda lezzet ve
koku verici olarak da kullanılır.

Kullanılışı


Dahilen; bir fincan suya 2-3 damla damlatılarak, günde 2 defa kullanılır. Haricen; cilde masaj yapılarak stres ve yorgunluğu giderici olarak kullanılır.


AVOKADO YAĞI- AVOCADO OIL

Tropik iklimli bölgelerde yetiştirilen değerli bir meyve olan avokado sadece mutfaklarda değil cilt bakımında da harikalar yaratıyor. Avokadodan elde edilen ve cilt tarafından derinlemesine emilen zengin yağ yaşlanmayı geciktiriyor. A, D ve E vitaminleri, lektin ve potasyum içeren avokado yağının özellikleri bununla da sınırlı kalmıyor:


  • İçerdiği sterolin sayesinde yaşlılık lekelerini azaltıyor
  • Yara izlerini ve güneş yanıklarını geçiriyor
  • Yıpranmış ciltleri nemlendiriyor ve esneklik kazandırıyor
  • Kuru ciltlere bebek cildi yumuşaklığı kazandırıyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşmanız benim için çok önemli, yorum yaptığınız için teşekkür ederim:)