3 Şubat 2013 Pazar

Muhallebili Kurabiye - Cookies with milk pudding

Merhaba blogcanlar :) 
Hello bloggers:)

Bugün erkek tarafından bohçamız teşrif etti:) Bohça için neler de hazırlamışlar annemler,teyzemler, ananemler. Hepsinden Allah razı olsun. Ellerine sağlık öpüyorum o güzel ellerinden. Gelecek günlerde fotoğrafları koyacağım inşallah. Misafirlerimize güzel tatlar ikram ettik. İlk kez denediğim bir tarifi paylaşmak istiyorum. Tarifi Cahide Jibek hanım efendinin blogundan alıntıdır. Bu güzel tarif için teşekkür ediyorum. Denemek isterseniz ; malzemeler ve tarifi  için lütfen tık tık 
Ben fotoğrafları paylaşmak istiyorum. Afiyet olsun (:

Today we received the engagement packages from groom's side :) A lot of sweeties , craft works, hand works from mother-in-law, aunties, granny. May Allah bless them.Thank you , i kiss your lovely hands. I will share some photos about it in the next days inshaAllah. We offered some dates, cookies,pastries and cakes to our guests.  I would like to share with you a recipe that i tried for the first time. Recipe is quoted from Mrs.Cahide Jibek's blog page. Thank you very much for this recipe. If you try ; please click  Here is the photos.. Bon appetite (:













5 yorum:

  1. bu kurabiyeyi mutlaka denemek istiyorum...
    canım ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. çok güzeller oluyor cahide jibekde daha kötü birşeye rastlamadım:)

    YanıtlaSil
  3. harika görünüyor hiç duymamıştım bu tarifi denemeliyim mutlaka, tam kJ'lik bir kurabiye:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok değişik oluyor ben sevdim. Muhallebiyi koyu yapın ve içine bol koyun güzel oluyor. Bide yapıldığı gün yenmesini tavsiye ederim ertesi güne kalınca kreması kuruyor.

      Sil
  4. Çavdar ununu bulamadım marketlerde. Ben de aktardan çavdarı alıp robottan geçirerek un yaptım:)

    YanıtlaSil

Fikirlerinizi paylaşmanız benim için çok önemli, yorum yaptığınız için teşekkür ederim:)