19 Ocak 2013 Cumartesi

Çeyize Aldıklarım 1 - What I bought for my trousseau

Merhabalar..Bugün çeyizime English Home Audrina serisinden bir nevresim takımı aldım. Seçim yaparken çok zorlandım çünkü hepsi birbirinden güzeldi:)

Hellooo.. Today I bought a duvet cover from Audrina series of English Home for my  trousseau.  I have difficulty in making a choice because all of them is nice :)


Nevresim / Duvet cover

Çarşaf /Sheet
Yastık kılıfı / Cushion cover

 Bu aralar seramik tencere almayı düşünüyorum ve araştırma yapıyorum. Birçok marka ile ilgili olumsuz fikirler okudum. Teflon yüzeyleri beyaz kaplama ile kaplanıyormuş ve bunun adına non-stick tencere diyorlarmış. Kesinlikle seramik değilmiş bir çeşit teflonmuş. Ben doğal seramika yüzeyli ürünleri araştırıyorum. Dünyaca ünlü İtalyan markası Moneta'nın ürünleri çok güzel yalnız fiyatları biraz pahalı.Sizin kullanıp da memnun olduğunuz markalar neler?

6 yorum:

  1. Çeyiz cicilerini güle güle kullan :)
    Seramikde bede Moneta'yı duydum ama banada bahalı geldi. Teflonuda daha önceden aldığım için gerek duymadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O yüzden kararsız kaldım:( Siz de güle güle kullanın inşallah

      Sil
  2. Hepsi cok guzel cnm.gule gule kullan.bende çeyizime moneta seramik tencere aldim ama dunyaca unlu oldugunu bilmiyordm;)))daha dogrusu arastrmadan aldim.gorunce zatn cok kaliteli brsey oldugu anlasiliyor.henuz kullanmadm ama umarim verdigim paraya deger..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güle güle kullanın inşallah nereden aldınız acaba ;)

      Sil
  3. canım ben cem'in seramik tencerelerini kullanıyorum. çok memnunum. ne bir çizilme var nede seramik yüzeyinin aşınması. çok rahat kullanımı da
    (kimlik doğrulamayı kapatırsan daha rahat yorum yazabiliriz canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için teşekkür ediyorum Cem'in tavalarını evde kullandıyorduk memnunduk ama seramik tencereleri hakkında bilgim yoktu..kimlik doğrulamayı kapattım;)

      Sil

Fikirlerinizi paylaşmanız benim için çok önemli, yorum yaptığınız için teşekkür ederim:)